G&G PANIERMEHL 400g - Niemiecka bułka tarta z białego pieczywa do panierowania mięsa, ryby i warzyw. Do zapiekania makaronów i zapiekanek. Do smażenia frykadelek i kotletów mielonych oraz pieczenia i foremek tortowych. Nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba, aby łatwo odchodziły od blaszki. Dzielimy się z Państwem tym co najlepsze z natury. Oferujemy produkty tylko najwyższej jakości i tylko od najlepszych producentów!
Produkt wyprodukowany na niemiecki rynek. Termin ważności ruchomy - towar w ciągłej sprzedaży.
Rodzaj opakowania
-
kartonik:
tak
Rodzaj produktu
-
panierki:
tak
-
Tłuszcz g:
1,4
-
w tym nasycone g:
0,2
-
Wartość energetyczna 100g kJ/kcal:
1517/358
-
Węglowodany g:
72
-
w tym cukier g:
4,5
-
Białko g:
12
-
Sól g:
1
-
MĄKA PSZENNA, sól kuchenna, drożdże.